Password Recovery

Fortgot your password? Don't worry we can deal with it
Draci na výstavách a ve filmu

Autor: Tir

Draci na výstavách a ve filmu

Ahoj draci!

Dračích výstav není nikdy dost. V tomto článku se dozvíte o jedné právě probíhající a ohlédneme se za jednou už proběhlou. Najdete zde také video s draky a souhrn zdejších novinek a vylepšení.

 

Události

Jak se cvičí draci v Letmu?

 Od 16. února do 15. března probíhá v Brně v obchodním centru Letmo výstava "Jak se cvičí draci"! Jde o modely v téměř životní velikosti (největší má na délku cca 5m). Najdete je všude po centru, od přízemí až po nejvyšší patra. Akce má spojitost s filmy Jak vycvičit draka - o víkendech jsou ve 4. patře připraveny tvořivé dílničky a minikino s promítáním filmů Jak vycvičit draka 1 a 2. Výstavu jsme navštívili a nafotili, dole v galerii si můžete prohlédnout fotky :)

 

Ohlédnutí za výstavou draků z Draci.info

Jak jsme již psali v článku Dračí novinky odtud i odjinud, v prosinci probíhala výstava dračí tvorby členů webu Draci.info ve Frýdlantě. Výstava samotná už dávno skončila, ale byly z ní zveřejněny fotografie. Ty si můžete prohlédnout na fotogalerii Draci.info na Facebooku.

 

 

 

Dračí srdce 3: Čarodějova kletba

14. února vyšlo (v zahraničí) na DVD a Blu-ray třetí pokračování legendárního filmu Dračí srdce. Již jsme o tom informovali v článku Drak z perníku a den osahávání draků s poukazem na to, že Dračí srdce 3 bude více rozebráno v samostatném článku. Tento článek ale bohužel ještě stále čeká na vydání, za což se omlouváme a slibujeme, že za týden už tu opravdu bude. Zatím si alespoň můžete přečíst stručnou recenzi a podívat se na obrázky a videa v sekci Dračí filmy.

A ještě pro ty, kterým se nechce koukat na film v původním znění s titulky - česká verze Dračího srdce 3 vyjde 25. března a bude samozřejmě obsahovat i český dabing. Sami jsme zvědaví, jak se povede a budeme o tom informovat.

 

 

 

Zajímavosti

Za poslední měsíc se toho ve světě draků moc nestalo (alespoň o čem bych věděli). Tak tady máte alespoň video, jak se tvoří draci ve Hře o trůny :)

 
 

Novinky na ChciDraky.cz

Za poslední měsíc jsme žádnou další spolupráci nenavázali, ale rozhodně jsme se nenudili. Připravili jsme pro vás kompletně novou sekci - Dračí filmy!

Najdete zde naprostou většinu filmů, kde se vyskytují draci. Navíc u mnoha z nich můžete shlédnout trailer, podívat se na galerii záběrů z něj a nebo si přečíst recenzi. A pokud byste film také chtěli ohodnotit a nebo přidat obrázek a video, máte možnost - stačí se jen přihlásit.

Pokud vám v seznamu nějaký skvělý dračí film chybí, můžete ho napsat zde do komentářů a nebo ho rovnou sami přidat.

V brzké době plánujeme pokračovat vytvořením sekce věnované dračím seriálům a pak přijdou na řadu dračí hry a knížky.

 

Galerie