Password Recovery

Fortgot your password? Don't worry we can deal with it
Dračí srdce 4 a to ostatní

Dračí srdce 4 a to ostatní

Zdravíme všechny draky, dračice, dráčata a ostatní bytosti!

Po pár měsících jsme pro vás připravili další novinky z dračího světa a tentokrát je rozhodně o čem psát. Tak hurá na to!

 

Filmy

Dračí srdce 4

Na pořadu dne je další dračí film, a to ne jen tak ledajaký. V červnu se v kinech v USA objevilo již čtvrté pokračování filmu Dračí srdce. Filmaři totiž nemůžou nechat na pokoji žádný legendární film, protože je tu velká šance, že na jeho pokračováních se vydělají peníze. První dračí srdce byla krásná pohádka, která brala za srdce i pobavila. Na rok 1996 měla velmi slušně udělané efekty a nad vzhledem, charakterem a hlasem draka jménem Draco pookřálo každé fantazácké srdce. O čtyři roky později šel do kin druhý díl no a nečekaně zklamání. Upřímně řečeno z toho filmu jsem radši všechno zapomněla. Na trojku už jsem ani neměla sílu se podívat. Nicméně čtvrtý díl na třetí příběhově navazuje.

Ve třetím díle byl hlavním hrdinou Gareth. Čtvrtého už se tahle postava nedožila, zato její dědicové ano - dvojčata Edric a Meghan. Jsou to dva puberťáci s dračí magií, kterří jsou rozhádaní a rádi machrují se svými schopnostmi. No a drak Drago jim dělá smírčího soudce. Nebo tak něco. Drago by měl být ten starší a moudřejší, postava, která je oba sourozence přivede na správnou cestu, a ještě si při tom z nich občas zvládne udělat legraci. Taková postava by toereticky měl být...

No ale abych tu jenom nekritizovala. Animace draka je udělaná docela slušně a i některé efekty nejsou úplně k zahození, když přimhouříte oči. Takže alespoň po vizuální stránce je možno s trochu pokochat. Ono těch filmů z pěkně udělanými draky není zas tak moc, tak si člověk občas musí vystačit s málem.

 

 

Nově na Chcidraky.cz

Dragarta a Zvirecitricka.cz

 

Na Chcidraky.cz jsou dvě novinky, které určitě nesmíte přehlédnout. Jednak jsou to obrázky a plakáty od Drgarty, a to jak tisky, tak originály. Dragartiny obrázky jsou rozhodně něco, co by měl mít každý milovník draků doma. Já jich mám pár z dračího kalendáře a mám je moc ráda. Takže doporučuji si pořádně prohlédnout doma zdi a najít místo na jeden z Dragartiných obrazů.

A pokud nejste na plakáty, tak originálním tričkem určitě nepohrdne nikdo. A přeně takové a navíc drači si teď můžete na Chcidraky.cz vybrat díky novinkám ze Zvirecitricka.cz. Dokonce v různých barevných kombinacích, za což u nás mají rozhodně plus.

 

 

 

Dračí hry

A Dragon Named Coal

 

Riders of Icarus

Počítačová hra s krásným klasickým fantasy prostředím, velmi slušnou grafikou a možností létat na dracích - tak to je Riders of Icarus. A její největší výhoda? Je zadarmo. Staňte se legendárním jezdcem, objevujte svět a bojujte s nepřáteli. A určitě si najděte společníka, protože s parťákem je vždycky větší sranda.

 

Jak se stát drakem

Spousta z nás by si někdy ráda vyzkoušela, jaké to je, být drakem. Naštěstí lidská vynalézavost, šikovnost a představivost nezná mezí. Pokud jste ještě nenarazili na RawR Creations, měli byste to brzy napravit. Je to české fursuit studio, které se nedávno pustilo do výroby dračího suitu. A nevypadá vůbec špatně. Takže se pokochejte několika fotkami. Třeba si necháte udělat jeden i pro sebe a vyzkoušíte si, jaké to je vyjít na ulici jako drak.

Pokud jste spíše méně nároční, můžete si pořídit alespoň roztomilý ocásek. Ten si sice budete muset objednat až z Anglie, zato si ale budete moct vybrat nejen z dračích a dinosauřích ocásků, ale třeba taky z vlčích nebo veverčích. Navíc můžete pořídit ocásky i svým dětem a vyblbnout se celá rodina. A kde že se dají tyhle úžasné „módní doplňky“ sehnat? Na stránkách TellTails si určitě vybere každý.

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit